MENÜ

Televíziónk 2012-ben alakult abból a célból, hogy tájékoztatást adjon a megyében élőknek az aktuális történésekről, hírekről.

 

Az országos médiumok elsősorban a tömegtájékoztatást emelik ki fő céljuknak, a helyiekkel és a regionális problémákkal nem foglalkoznak. Mi ezeket a hiányosságokat szeretnénk pótolni azzal, hogy olyan műsorokat sugárzunk, melyek a nézők problémafelvetéseinek, észrevételeinek bevonásával készülnek.

 

Magazin29 címmel közéleti magazinműsorral jelentkezünk a 29-es telefonkörzet (Alsónémedi, Bénye, Bugyi, Csévharaszt, Dabas, Ecser, Felsőpakony, Gomba, Gyál, Gyömrő, Hernád, Inárcs, Kakucs, Káva, Kóka, Maglód, Mende, Monor, Monorierdő, Nagykáta, Nyáregyháza, Ócsa, Örkény, Pánd, Péteri, Pikis, Pusztavacs, Sülysáp, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Táborfalva, Tápióbicske, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószentmárton, Tatárszentgyörgy, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Üllő, Úri, Vasad, Vecsés) híreivel foglalkozunk hetente.

 

Jelenleg csak online televízióként működünk, így internet-eléréssel a világ bármely pontjáról figyelemmel kísérhetőek a pest-megyei események.

 

Észrevételeiket, javaslataikat szeretettel várjuk a regiotvpest@gmail.com elektronikus levélcímre, vagy honlapunk „Vendégkönyv” rovatában!

 

Asztali nézet